Dziękujemy za Wasze opinie, które licznie zgłaszaliście na forach oraz w wiadomościach mailowych. Po zapoznaniu się z nimi rozpoczęliśmy intensywne prace nad usprawnieniem nowego profilu użytkownika. Już teraz możecie zauważyć, że liczba elementów w zakładkach "oceny" i "chcę zobaczyć" została zwiększona. Same listy ładują się także szybciej.
Obecnie pracujemy nad kolejnymi zmianami, które najczęściej pojawiały się w Waszych propozycjach. Najważniejsze z nich to:
- dodanie informacji o emisji w telewizji filmów, które chcecie zobaczyć;
- możliwość sortowania listy znajomych według gustu;
- zmiana w zakładce "materiały" tak, aby była bardziej czytelna i więcej elementów mieściło się na stronie.
Mamy nadzieję, że wszystkie te zmiany uda się nam udostępnić już w przyszłym tygodniu. Ich wprowadzenie nie oznacza jednak zakończenia prac nad nowym profilem użytkownika. Planujemy wzbogacić go o kolejne nowe funkcje i usprawnienia, dlatego też w dalszym ciągu czekamy na Wasze opinie oraz sugestie. Wierzymy, że dzięki nim uda się nam stworzyć profil, który w pełni spełni Wasze oczekiwania.
Ważne, że zrobią coś z materiałami, bo przez tą zmianę olałem dodawanie kontr... Moim zdaniem chociaż to powinni zostawić bez zmian...
Mnie najbardziej cieszy, że blogi zostały tak skutecznie ukryte, że nie widać ich po kliknięciu w czyjś profil. Najlepsza zmiana jaka mogła być. W ogóle zakładanie blogów na forach nie związanych z blogowaniem powinno być zakazane na wszystkich stronach internetowych.
Nie. Po prostu denerwują mnie blogi na tym portalu i uważam, że nie powinny się tu znajdować. Ewentualnie jakieś na tematy filmowe, ale na temat gotowania jest mnówstwo przeróżnych stron i tam się powinno prowadzić takie blogi a nie na forum filmowym. Strasznei mnie dziwi, że moderacja na to pozwala. Gdybym to ja był moderatorem dawno bym zlikwidował możliwość tworzenia blogów.
"Gdybym to ja był moderatorem dawno bym zlikwidował możliwość tworzenia blogów"
Dlatego dobrze, że nim nie jesteś, bo się kompletnie do tego nie nadajesz. Moderator jest od tego aby spełniać oczekiwania użytkowników, a nie własne zachcianki. Gdybyś został moderatorem to portal szybko by upadł. Ludziom by się coś nie spodobało, a ty byś tego nie zmieniał, bo ważne, że Tobie się podoba.
A teraz uważaj, poleci 100 głupio-mądrych argumentów, że się mylisz:D:D
Dla Andrzejka na zachętę:D
http://www.filmweb.pl/use...
Jaka imperialna siła zmusza Cię do wchodzenia na cudze blogi? To, że czegoś nie lubisz nie oznacza, iż wszyscy mają się do Twoich "upodobań" dostosować - trochę mniej egoizmu. Mam znajomych, którzy prowadzą na filmweb ciekawe blogi filmowe i śmiem twierdzić, że ubogacają one ten portal... A jak ktoś ma inne zdanie to wystarczy nie wchodzić i nie marudzić.